Flairck

Bio

Vanaf najaar 2020 wordt de langverwachte nieuwe Flairck- CD gepresenteerd ‘Back Alive’.

Een album met gloednieuwe muziek (Pablo Ortiz/ Joris Vanvinckenroye) en frisse arrangementen van de meest toonaangevende werken uit de lange Flairck- geschiedenis! Deze jonge generatie muzikanten nam in 2017 de fakkel over van de succesvolle Nederlandse groep. Nu verkennen ze nieuwe paden en blazen ze Flairck nieuw leven in! Verwacht je aan een brok energie met een hedendaagse toets én verfrissende kijk op een indrukwekkend muzikaal verleden! Flairck is Back Alive!

Pablo Ortiz (gitaren, compositie)
Joris Vabnvinckenroye (contrabas, compositie)
Jeroen Goossens (fluiten, hobo, fagot)
Anouk Sanczuk (viool)
Zhazira Ukeyeva (viool)

Basta Suite Teaser

Mini Documentaire

Blind dances part 2

Agenda

Live hoogtepunten

2019 - Theater De Dialoog (Ermelo, NL), Theater Koningshof (Maassluis, NL), Theater de Mythe (Goes, NL), BREStheater (Brielle, NL), Kennemer Theater (Beverwijk, NL), Theater Het Kruispunt (Barendrecht, NL), Schouwburg Cuijk (Cuijk, NL), Kulturhuset Najaden (Halmstad, SW), r.k-kerk H.H. Simon en Judas (Ootmaarsum, NL)

Discografie

CD

Variaties Op Een Dame (1978)
Live in Amsterdam (1980)
Flairck & Orkest (1982)
Moustaki & Flairck (1982)
Bal Masqué (1984)
Sleight of Hand (1986)
The Emigrant (1989)
Flairck 10 (1989)
Alive (1990)
De Optocht (1992)
Kamers (1994)
En vivo en Chile (1995)
The Chilean Concerts (1995)
De Gouden Eeuw (1996)
Cuerpos Tocados: Music for the Body (1998)
Symfonie van de Oude Wereld (2000)
Eenmansoptocht (2004)
Flairck & Basily - Global Orchestra (2011)
The Lady's Back (2014)

DVD

Circus Hiëronymus Bosch (2002)
Flairck & Basily - Global Orchestra (2011)
The Lady's Back (2014)

LP

Variations on a Lady (US release, 1978)
Gevecht Met De Engel (1980)
Circus (1981)
Encore (1985)

Meer info

Website
Facebook