Flairck

Bio

In 2017 nam een nieuwe generatie muzikanten de fakkel over van de originele oprichters van de immens succesvolle Nederlandse groep Flairck. Even energiek als we van Flairck gewoon zijn, maar met een verfrissende kijk op een indrukwekkend muzikaal nalatenschap pikt de volgende generatie de draad op. De nieuwe Flairck speelden in 2017-2018 reeds concerten in Duitsland, Mexico, België, Portugal, Zweden en Nederland met the voorstelling ‘Full House’.

In 2019 worden nieuwe voorbereidingen getroffen voor een nieuwe productie ‘Back Alive’. Voor dit programma werkt een nieuw team gedreven muzikanten aan een combinatie van nieuwe composities met arrangementen van de meest toonaangevende composities uit de lange Flairck geschiedenis.

Van dit programma zal in 2020 een CD verschijnen. De nieuwe productie ‘Back Alive’ wordt de eerste studio productie van de nieuwe line-up met heel wat nieuwe originele Flairck composities. Een duidelijk signaal voor alle fans van deze legendarische cult band: Flairck is Back Alive!

Muzikanten: Pablo Ortiz: compositie, gitaren Joris Vanvinckenroye: compositie, contrabas Anouk Sanczuk: viool Zhazira Ukeyeva: viool Jeroen Goossens: fluiten, hobo, …

Blind dances part 2

Mini Documentaire

Live concert

Agenda

Flairck

17 december 2019 tba (D)

Flairck

11 januari 2020 CC Geel

Discografie

CD

Variaties Op Een Dame (1978)
Live in Amsterdam (1980)
Flairck & Orkest (1982)
Moustaki & Flairck (1982)
Bal Masqué (1984)
Sleight of Hand (1986)
The Emigrant (1989)
Flairck 10 (1989)
Alive (1990)
De Optocht (1992)
Kamers (1994)
En vivo en Chile (1995)
The Chilean Concerts (1995)
De Gouden Eeuw (1996)
Cuerpos Tocados: Music for the Body (1998)
Symfonie van de Oude Wereld (2000)
Eenmansoptocht (2004)
Flairck & Basily - Global Orchestra (2011)
The Lady's Back (2014)

DVD

Circus Hiëronymus Bosch (2002)
Flairck & Basily - Global Orchestra (2011)
The Lady's Back (2014)

LP

Variations on a Lady (US release, 1978)
Gevecht Met De Engel (1980)
Circus (1981)
Encore (1985)

Meer info

Website
Facebook